11. huhtikuuta 2012

keskitä varat

keskitä varat riskittä varmasti varmaan turvaan meille keskitä riskillä joukkosi maalille passaa verkolle keskitä verkkoon bisnes verkot tötterölle keskitä varasi varaa keskitys keskity vaaraan keskitä joukkosi kaikki munat yhteen koriin kestitse joukkosi joskin hajauta varasi pidä vartaasi keskitä ajatukset huomio keskitä ohjaus osaajalle keskitä teksti olennaiseen.naiseen keskity kestävään keskitä kestitys kestävä keskitä tuki tutkimus myynti keskitä palvelu markkinat tuotanto keskitä resurssit osaaminen omistus keskitä tehoa tehosta laskutusta perintää valvontaa keskitä toiminta salaiseen silmään viekkaaseen käteen keskitä

1 kommentti :

Kristian kirjoitti...

Liisu kirjoitti...

Kovin kuulostaa tosikertomukselta elävästä elämästä runoksi muutettuna. Kaikki olennainen mukana hauskalla tavalla. Ei voi muuta kuin keskittyä kuuntelemaan runon sanomaa (jos tämä on runo).

Minulta hämärtyneet runon ja proosan rajat. Voi olla hyväkin. Sillä onko runon pakko olla aina runo. Tai proosan proosaa. Alkaa ahdistaa jo pelkkä ajatus pakosta.

Muuten, Kristian, olen nyt paikassa, jossa on runokirjani Välimerestä (Lassi Nummi).

Kun aikaisemmin kerroin lukeneeni sen ja runot jäivät mielen horisonttiin kellumaan kuin valkeat laivat. Nyt luin niitä uudelleen aivan eri ymmärryksellä. Ne vaikuttivat hyviltä. Olin vain ne huonosti lukenut. Osa niistä oli suorastaan hyvin hyviä. Tulivat lähelle.